Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 06 Nisan 2016, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1460 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beden Eğitim Öğretmenine soruşturma

Pınarhisar Kaynarca İlköğretim Okulunda bir öğretmen hakkında 8. sınıf kız öğrencilerine tacizde bulunduğu iddiası ile soruşturma açıldı.
Beden Eğitim Öğretmenine soruşturma

Alınan bilgiye göre Kaynarca İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencileri B.D.,E.A.,E.S.S. ve C.T. isimli kız öğrenciler Beden Eğitimi Öğretmeni A.M.S.’nin yaklaşık 1 yıl kadar önce kendilerine sözle ve elle tacizde bulunduğunu Rehber Öğretmen E.Ç.’ye durumu bildirdiklerini beyan ettiler. Rehber Öğretmen E.Ç. durumu 27 Mart 2016 tarihinde velilere bildirince veliler de Pınarhisar Kaymakamlığına müracaat ederek öğretmenden şikayetçi oldular. Beden Eğitim Öğretmeni hakkında idari soruşturma başlatıldığı, Cumhuriyet Savcılığınca da Adli tahkikat başlatılması için Kaymakamlık Makamından soruşturma izni talebinde bulunuldu.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek