Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 04 Nisan 2016, Pazartesi 17:43 tarihinde eklendi. 14978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evrensekiz’e düşen uçakta 2 pilot yaralandı

Evrensekiz’e düşen uçakta 2 pilot yaralandı

Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi yakınlarında araziye düşen tek motorlu eğitim uçağında 2 yabancı pilot yaralandı.

Kaza 4 Nisan Pazartesi günü saat 16:00 sıralarında yaşandı. Evrensekiz Beldesi’nin 2 km kadar dışında araziye düşen eğitim uçağında bulunan iki yabancı pilot kazayı gören Evrensekizli Necmi Bıçakçı adlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı. Merada hayvanlarını otlatan Necmi Bıçakçı kazayı görünce hemen pilotların yardımına koştu ve Libya asıllı pilot Basheer Mohamed A. Hashım (20) ve İranlı pilot Mohammad Amın Bagherzadeh Yazdı’yı uçaktan çıkardı. Daha sonra Acil Servis ve Jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma önlem alırken Acil Servis Ekibi de pilotlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürdü. Pilotların hayati tehlikesinin bulunmadığı kol ve bacaklarında kırıklar olduğu tespit edildi.

Uçağın bulunduğu alanda Sivil Havacılık yetkililerince araştırma başlatıldı.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek