Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 13 Şubat 2016, Cumartesi 09:39 tarihinde eklendi. 1238 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürfikir’e ikinci Sarı Basın Kartı

4 Temmuz 1962 yılından beri Lüleburgaz’da hizmet veren Hürfikir Gazetesi ikinci Sarı Basın Kartı’nı da aldı.
Hürfikir’e ikinci  Sarı Basın Kartı

Daha önce Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından daha önce Sarı Basın Kartı sahibi olan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın ardından Gazetemizin Haber Editörü Sevil Arabacı’nda Sarı Basın Kartı’nı aldı.

Sevil Arabacı’ya Sarı Basın Kartı’nın T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Erformasyon Genel Müdürlüğü Edirne İl Müdürü Fikret Dişli ile birlikte Şube Müdürü Uğur Ülgen ve Edirne Basın Müdürlüğü çalışanları teslim etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ertan Bayer, Haber Edirtörü Sevil Arabacı ve Muhabirlerimi Gökhan Kan ve İpek Kaya ile sohbet eden BYEGM Edirne İl Müdürü Fikret Dişli; “Oturmuş kadrosu bulunan ve kadrosu sürekli değişmeyen bir gazetesiniz. Sizlerin de Sarı Basın Kartı müracaatınız bizleri sevindirir” dedi.

 

Uğur PİRPOR

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek