33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 13 Şubat 2016, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 3197 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Helen Doron Özel Hayata Doğru Anaokulu hizmete açıldı

Helen Doron Özel Lüleburgaz Hayata Doğru Anaokulu, gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete açıldı.
Helen Doron Özel Hayata Doğru Anaokulu hizmete açıldı

Dün, saat 14:00’de Lüleburgaz Sevgi Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde Alya 2 Konutları’nda gerçekleştirilen açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Günsel Solak, Başkan Yardımcısı Kevser Özkan, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamdi Özturgut ve çok sayıda davetli katıldı.

Helen Doron Özel Lüleburgaz Hayat Doğru Anaokulu Lüleburgaz Şube Müdürü Fisun Vural Gülereşi yaptığı açıklamada, Helen Doron’un Türkiye’de toplam 45 temsilciliği olduğunu, Lüleburgaz’da da 42. Şubesi’ni açtıklarını söyledi. Dünya genelinde ki farklı ülkelerde 2 bin temsilciliği bulunan Helen Doron Özel Hayata Doğru Anaokulu’nda 3-6 yaş arası okul öncesi çocukların özel eğitimli öğretmenlerle İngilizceyi ana dil gibi öğreneceğini belirten Gülereşi, “Helen Doron Özel Lüleburgaz Hayata Doğru Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığı onayı almış bir okuldur. İngilizce dersi müfredatta yer alıyor. Okul öncesinde 3-6 yaş grubunu kapsayan Anaokulunu, parlak yeni nesiller yetiştirmek ve onları geleceğe bir adım önce başlatmak üzere  çocuklarımızın hizmetine açtık, dedi.

‘HAYATA BİR ADIM ÖNDE BAŞLAMALARINI HEDEFLİYORUZ’

Helen Doron Anaokulu ve öğrenim merkezinin çocuklara nasıl bir hizmet verdiğine de değinen Gülereşi şöyle konuştu;

Helen Doron Early English, pedagoglar ve dilbilimcilerden oluşan uzman kadrosunun 30 yıllık tecrübesiyle oluşturulmuş, bebek ve çocuklara İngilizce konuşmayı kendi ana dillerini öğrenir gibi, doğal bir şekilde güvenle ve kolayca öğreten benzersiz bir yöntemdir. 1985’ten bu yana 34 ülke, 700’ü aşkın bölge ve 2 bin noktada hizmet veren Helen Doron bu özel metodoloji ile çocukların İngilizceyi mükemmel biçimde öğrenerek hayata bir adım önde başlamalarını hedefliyor, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek