Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Şubat 2016, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 1193 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den konser tadında kahvaltı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz gün muhtarlarla yapılan toplantının ardından, dün de emekli öğretmenler ile kahvaltıda bir araya geldi.
CHP’den konser tadında kahvaltı

Öğretmenlerle tanışmak, parti için neler yapılabileceğini konuşma amacıyla düzenlenen toplantı sonunda müzik ziyafeti kahvaltıya ayrı bir renk kattı.

CHP Lüleburgaz İlçe yönetimi eğitimden sorumlu Başkan Yardımcısı Vasfiye Kantürer ve Neşe Ulutaş tarafından verilen kahvaltıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya ve emekli öğretmenler katıldı.

Dün, saat 10:00’da Lüleburgaz T Steak House Restaurant’da düzenlenen kahvaltı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan eğitimden sorumlu Başkan Yardımcısı Vasfiye Kantürer, kahvaltıyı düzenlemelerinde ki amacın emekli öğretmenlerle tanışmak olduğunu söyledi.

Kantürer şöyle konuştu “Kıymetli öğretmen arkadaşlarım sizleri burada beraber görmek çok mutluluk verici. Sizler uzun yıllar birçok öğrenci yetiştirip bu mesleğe emek verdiniz. Yıllar sizlere insan eğitiminde epey tecrübe kazandırdı. Koşullar çevremizdeki insanların bizim bu birikimimize ihtiyaçları olduğunu gösteriyor. Sizlerden ricamız gerçekleri öğrenebilmeleri konusunda çevremize yol göstermeniz. Bu konuda birlik, beraberlik içinde çalışmalar yapmamız dileğiyle, dedi.

Vasfiye Kantürer’ina ardından kürsüye çıkan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Cumhuriyet’in öğretmenlerin elinde yükseleceğini söyledi. Öğretmenlere ne kadar değer verilirse, Cumhuriyet’in o kadar ileri gideceğini belirten Kaya” Bugün iktidar öğretmenlere saldırıyor, imamlarla ilgili bir haber çıktığında ise görmezden geliyor. Buna karşı duracaklar bizleriz. CHP halka hizmet etmek için vardır. CHP, halkın menfaatleri için çalışan, halkın talepleri doğrultusunda hareket eden hizmet için varolan bir partidir. Biz bu yoldan hiç ayrılmayacağız. CHP’ye hep birlikte sahip çıkacağız, kahvaltıya katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum, dedi.

Başkan Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından keman ve mandolinle kürsüye çıkan müzik öğretmenleri Şükran Akdeniz ve Vildan Alanat, söyledikleri türlülerle kahvaltıya renk kattı.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek