HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 10 Şubat 2016, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 840 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığında, 08 Şubat 2016 Pazartesi günü “ Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyon Toplantısı” Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme toplantısı yapıldı Gerçekleşen Toplantıda; Kırklareli’nde sunulan Evde Sağlık Hizmetleri değerlendirilerek, çalışmaların aksatılmadan taraflarca eksiksiz yürütülmesine ve 444 38 33 nolu Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi telefonunun vatandaşlara duyurulması gibi konular görüşüldü.

Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu kapsamında Kırklareli’nde son 5 yılda 7 bin 26 hastaya evde sağlık hizmeti sunuldu. Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında nörolojik ve psikiyatrik hastalar, kas hastalıkları kardiyovasküler hastalıklar, kronik ve endokrin hastalıklar, hematolojik ve onkolojik hastalıklar, akciğer ve solunum sistemi hastalıkları ile ortopedi ve travmatoloji hastalıkları gibi hasta olan vatandaşlar evlerinde takip edilmiştir.

2015 yılı içinde hasta olan vatandaşlarımız evlerinde ziyaret edilmiş ve ayarıca Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan “Basamak Taksi” projesi ile 1224 vatandaşımıza ulaşım hizmeti sağlanmıştır.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, İl Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fergan Genç, Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem cerit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Malkoç Çetin ve Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Demet Aydoğdu katıldı.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek