Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 10 Şubat 2016, Çarşamba 09:12 tarihinde eklendi. 736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celaliyespor “4” köşe

Celaliyespor, ligin on üçüncü haftasında karşılaştığı Kentspor’u 4-2 mağlup ederek puan sıralamasında 3. Sıraya yükseldi. Celaliyespor’da Okan Kurtçu, attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı oldu.
Celaliyespor “4” köşe

Kırklareli 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Celaliyespor ile Kentspor, ligin on üçüncü haftasında karşı karşıya geldi. Tam 6 golün atıldığı maçta gülen 4-2’lik sonuçla Celaliyespor oldu.

Pazar Günü Saat:17.15 te İstasyon Sentetik sahada oynanan maça Kentspor hızlı başladı. 15. Dakikada Toga Küstü’nün golü ile 1-0 öne geçti 30. Dakikada kornerden bir gol daha bulan Kentspor durumu 2-0 yaptı. 43. Dakikada Kaan Özmenin düşürülmesi Sonucu Okan Kurtçu penaltı atışından durumu 2-1 yaptı ve ilk devre 2-1 Kentspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Celaliyespor 55. Dakikada Okan Kurtçunun golüyle durumu 2-2 yaptı 63. Dakikada Mikail Halim 75. Dkikada Okan Kurtçunun golüyle maçı 4-2 kazanmayı bildi. Bu sonucun ardından puanını 24’e yükselten Celaliyespor, haftayı 3. Sırada kapattı.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek