Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 09 Şubat 2016, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 917 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey Belediyesi’nde asgari ücret bin 800 net

Ahmetbey Belediyesi’nde asgari ücret en düşük bin 800 TL olarak kabul edilerek personelin aldığı en düşük maaş bin 800 TL’ye yükseltildi.
Ahmetbey Belediyesi’nde asgari ücret bin 800 net

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş; “2015 yılında, en düşük personel maaşımızı, net 1.500 Lira'nın üzerine çıkarmıştık. 2016 yılı itibariyle de, en düşük maaşımızı net 1.800 Lira'nın üzerine çıkardık. 4 yeni personel istihdam ederken, daha önce 6 ay çalıştırılıp, işten çıkarılan personelimize, her yıl yenilenen sözleşmeleri ile tam yıl çalışma güvencesi sağladık. Sendikalı olmayan işçilerimizin, Sendika'ya üye olmalarını teşvik ederek, toplu iş sözleşmesi ile, sosyal, ekonomik ve sendikal haklarını elde edebilmelerinde öncü olduk. ve bunları BORÇLANMADAN, KREDİ ALMADAN, ÖZ KAYNAKLARIMIZLA yaptık. BİZ VARIZ. YAPARIZ!” dedi.

Ahmetbey Belediyesi’nin bu uygulaması Ahmetbey halkı  ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılandı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek