Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 09 Şubat 2016, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor evinde kayıp

Lüleburgazspor 0 – 4 Gebzespor
Lüleburgazspor evinde kayıp

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, 7 Şubat Pazar günü 8 Kasım Stadı’nda konuk ettiği Gebzespor’e 4 golle mağlup oldu.

Lüleburgazspor’un kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı önemli maç saat 13:30’da başladı. Maçı Bursa Bölgesi hakemleri Deniz Sekban, Ali Osman Ferik, Mehmet Aldemir ve Mustafa Bahçeci hakem heyeti yönetti.

Lüleburgazspor maça hızlı başlarken misafir takım zamanla oyunda dengeyi sağlayıp üstünlüğü ele geçirmeye başladı. Maçın 7. dakikasında Gebzesporlu futbolcu Güven Güneri rövaşata vuruşu ile topu ağlara gönderdi (0-1).

Dakikalar 26’yı gösterirken Güven takımının ve kendisinin ikincini golünü attı ve ilk yarı konuk ekibin (0-2) üstünlüğü ile tamamlandı. İlk yarının bitimine yakın dakikalarda bir pozisyonda konuk ekip futbolcusu Lüleburgazsporlu futbolcuya sert bir harekette bulununca hem saha içinde hem tribünlerde istenmeyen görüntüler yaşandı. Neyse ki olaylar büyümeden önlendi ve ilk yarı sona erdi.

İkinci yarı Lüleburgazspor maçı çevirmek adına uğraş verirken konuk ekip bulduğu pozisyonları gole çevirmeyi başardı. Maçın 60. dakikasında Güven Güner kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı (0-3).

Maçın 74. dakikasında bu kez konuk ekip futbolcusu Recep Serkan Çetintaş maçın skorunu belirledi (0-4).

 

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek