Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 08 Şubat 2016, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1409 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehir Kulübü yeni yerinde

Lüleburgaz Ata İş Merkezi 4. Katında hizmet veren Lüleburgaz Şehir Kulübü, önceki gün Lüleburgaz Ticaret Borsası’nın çarşı içindeki eski yerinde yeni işletmecileri ile hizmete girdi.
Şehir Kulübü yeni yerinde

Hasan Dülger ile Zübeyde Hanım Parkı İşletme Ortakları’ndan Mustafa Dere’nin birlikte işletmeciliğini aldığı Şehir Kulübü’nün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz 1977-1980 yılları Belediye Başkanı Özcan Değirmencioğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Yardımcısı Resim Aslan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var,  Lüleburgaz Esnaf  Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan,  Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şube Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu,  Lüleburgaz Şehir Kulübü Başkanı Hüsamettin Atbakan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Özgür Kaya,  Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile şehir kulübü sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hüsamettin Atabakan, “Şehir  kulübü olarak artık buradayız.  Bize bu güzel yeri temin eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan  Var ve Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergin Okandeniz’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hüsamettin Atbakan’ın ardından bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, “Şehirler anıları ve hatıraları ile vardır. Burada Lüleburgaz Şehir Kulübü’nün 5. Yeri. Ben burada Lüleburgaz’ın ileri gelenlerinin sorun değil çözüm üreteceğini düşünüyorum. İşletmecilerimize ve Şehir Kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Özcan Değirmencioğlu’da yaptığı konuşmada; “Ben gençliğimden beri şehir kulübüne üyeyim. 18 yaşından küçükken Şehir Kulübü’nün önünden geçerken gıpta ile bakardık. Biz de bir gül buraya girebilecek miyiz diye hayal kurardık. Hem girmek hem de destek vermek kısmet oldu. Bundan sonra da geleceğim” dedi.

Konuşmaların ardından önce kurdele kesildi. Daha sonra da ikramlar yapıldı.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek