Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 08 Şubat 2016, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 1959 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uyuşturucu ticaretine 12 yıl hapis

- Lüleburgaz'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen anne ve oğluna 12 yıl hapis cezası verildi.
Uyuşturucu ticaretine 12 yıl hapis

Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuksuz yargılanan anne Zeynep Y. ve oğlu Ceyhun Y. ile avukatları katıldı.

Zeynep Y. mahkemede yaptığı savunmasında, uyuşturucu ticareti yapmadıklarını öne sürerek suçsuz olduklarını belirtti.

Ceyhun Y. ise uyuşturucuyu kullanmak amacıyla aldıklarını, ticaret yapmadıklarını kaydetti.

Mahkeme heyeti avukatların savunmasının ardından anne Zeynep Y. ile Ceyhun Y'ye uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle 12 yıl hapis cezası verdi.

Zeynep Y. ile Ceyhun Y. Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Kırklareli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. 

- Olay 

Lüleburgaz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir ihbar üzerine Zeynep Y ile Ceyhun Y'nin evine düzenlediği uyuşturucu operasyonunda evde yapılan aramada 1 kilo 657 gram kannabinoid maddesi ele geçirilmiş, Zeynep Y. ile Ceyhun Y. gözaltına alınmıştı. 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek