HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Şubat 2016, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1097 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Havalimanı projesi Trakya’ya ciddi katkı sağlar

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, "Edirne-Kırklareli Havalimanı Projesi Trakya'ya çok ciddi katma değer sağlayacak" dedi.
Havalimanı projesi Trakya’ya ciddi katkı sağlar

Minsolmaz, basın toplantısında, hükümet olarak başarılı çalışmalar yaptıklarını, verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını, işçi, memur ve emekli olmak üzere her kesime yönelik hizmetler gerçekleştirdiklerini anlattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, Edirne-Kırklareli Havalimanı Projesi çalışmalarının sürdüğü yönündeki açıklamalarının Trakya'da heyecanla karşılandığını kaydeden Minsolmaz, hükümetin tüm Türkiye'ye olduğu gibi, Trakya'ya da ciddi yatırımlar yaptığını aktardı.

Havalimanı çalışmalarını Trakya milletvekilleri olarak yakından takip ettiklerini vurgulayan Minsolmaz, "Çalışmalar, etkin bir şekilde sürüyor. Bu konular, kapsamlı mühendislik ölçümleri ve uzun süreli çalışmaları gerektiriyor. Edirne-Kırklareli Havalimanıyla bu bölgede çok ciddi bir havayolu ulaşımı da sağlanmış olacak. Bu proje, Trakya'ya çok ciddi katma değer sağlayacak" diye konuştu. 

Hızlı Tren Projesi'yle ilgili de Binali Yıldırım'la görüştüklerini, ihalenin bu yıl yapılacağını belirten Minsolmaz, "Hızlı tren, tamamen mevcut hattın iyileştirilmesi gibi yorumlanıyor. Bununla ilgili bir durum yok. Bu bambaşka, yeni bir güzergah, yeni bir mühendislik projesi. Bize verilen bilgilere göre, Lüleburgaz'dan İstanbul'a 32 dakika, Edirne'den İstanbul'a 60 dakikada ulaşan hızlı bir tren. Bu proje, gerçekten çok önemli" ifadelerini kullandı.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek