Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 06 Şubat 2016, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1850 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özay Atbin Eskişehirspor’dan ayrıldı

Türkiye’nin İran’da forma giyen ilk futbolcusu ünvanını elinde bulunduran Lüleburgazlı Özay Atbin, 25 Haziran 2014 tarihinde göreve başladığı Eskişehirspor Kulübü U21 takımı Antrenörlüğü görevinden ayrıldı.
Özay Atbin Eskişehirspor’dan ayrıldı

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Özay Atbin; “25 Haziran 2014 tarihinden itibaren, görev yaptığım Eskişehirspor Kulübü U21 takimi Antrenör'lüğünden ayrılmış bulunmaktayım. Eskişehirspor Kulübünde 1,5 yıldır büyük bir heyecanla ve gururla Antrenör olarak hizmet etmek bana tecrübe ve vizyon kattı. Değerli Teknik direktörlerle beraber çalışma fırsatı oldu. (Ertuğrul Sağlam, Michael Skibbe, İsmail Kartal) Futbol endüstriyel hale geldi. Sonuç ilişkilerine dayalı bir sektör. Teknik heyet değişiklikleri her an yapılmakta. Bize de böyle bir tercih kullanmalarından dolayı Eskişehirspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda görevimizden ayrıldık. Böyle büyük bir camiada Antrenör olarak görev yapabilmenin gururunu yaşadım. Memleketimi Eskişehir’de temsil etmekten dolayı çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte gelen teklifler doğrultusunda inşallah büyük camialarda çalışmak nasip olur. Tüm sevenlerime gösterdikleri tevazu ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Ben Lüleburgaz evladıyım. Her zaman bunun gururunu her yerde göstermeye devam etmek dileğim.” Dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek