Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 05 Şubat 2016, Cuma 14:23 tarihinde eklendi. 2541 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Eren ve Eren gibiler için kan verin'

Lüleburgazlı Eren Tezel’in babası Hüseyin Tezel gazetemize yaptığı açıklamada, Eren ve Eren gibi ilik nakli bekleyen lösemi hastaları için duyarlı vatandaşları kan verme kampanyasına destek olmaya çağırdı.
'Eren ve Eren gibiler için kan verin'

İki yıldır lösemi tedavisi gören Lüleburgazlı Eren Tezel,  tekrarlayan hastalığı nedeniyle Edirne Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyor. Tedavisi için kök hücre nakline ihtiyacı olan Eren için başlatılan kan bağışı kampanyası devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Eren Tezel’in babası Hüseyin Tezel, 14 yaşında olan Eren’in Edirne Tıp Fakültesi’nde tedavisinin sürdüğünü, Eren’in iyileşmesi için ilik nakline ihtiyacı olduğunu söyledi. Lüleburgaz’da başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olan herkese teşekkür eden Tezel,  sadece Eren için değil Eren gibi ilik nakli bekleyen hastalar için Kızılay’a gidip kan bağışında bulunun. Yaptığınız bağışla Eren ve Eren gibi bu illet hastalıkla uğraşan canlara umut olun. Eskiden belden alınan kanla alınan nakil işlemleri artık sadece koldan alınan kanla yapılıyor. Hangi şehirde hangi ülkede olursanız olun lütfen kök hücre nakli için bağışta bulunun, dedi.

‘PAZAR GÜNÜ KONGRE MEYDANI’NDA ÇADIR KURULACAK’

Lüleburgaz Kan Bağışı Merkezi tarafından Pazar günü Kongre Meydanı’nda yeniden kan bağışı çadırı kurulacağını söyleyen baba Hüseyin Tezel, duyarlı vatandaşların saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında kök hücre nakli için bağışta bulunabileceğini belirtti.

Tezel, Eren’in tedavisinin sonunda 0 Rh negatif kana da ihtiyacının olabileceğini, zor bulunabilen kan grubunda yer alan bu kan grubunda olan kişilerin gazetemiz aracılığı (417 13 00) veya huseyintezel@hotmail.com iletişim adreslerinden irtibata geçebileceğini de sözlerine ekledi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek