Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 05 Şubat 2016, Cuma 10:08 tarihinde eklendi. 744 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yunan Çiftçilerin Sınır Kapılarındaki Eylemleri Sona Erdi

Yunan çiftçilerin eylemlerinin sona ermesiyle İpsala ve Pazarkule sınır kapılarındaki araç geçişleri normale döndü.
Yunan Çiftçilerin Sınır Kapılarındaki Eylemleri Sona Erdi

Yunan çiftçilerin Kipi Sınır Kapısı'nda hafta başında başlattıkları eylemin ardından İpsalaSınır Kapısı'ndan Yunanistan'a tır giriş ve çıkışı, bozulacak ürün taşıyan araçlar dışında durmuştu. Uzun kuyruklara neden olan eylem, gece yarısına doğru sonlandırıldı. Yaklaşık 6 kilometrelik kuyrukta bekleyen tır sürücüleri, Yunanistan'a geçişe başladı.

Dün gece de 24 saatlik süreyle Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies Sınır Kapısı'nda başlatılan eylem de sonlandırıldı. Eylem nedeniyle duran araç geçişi, yeniden başlatıldı.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Edirne'den Yunanistan'a açılan İpsala ve Pazarkule sınır kapılarında eylemler nedeniyle yaşanan olumsuzlukların sona erdiğini belirterek her iki sınır kapısından da geçişlerin sorunsuz olarak sürdüğünü ifade etti.

 

Sınır kapılarına giden yollardaki eylemlerine son veren Yunan çiftçiler, hükümetin tarım sektörüne getirdiği ek vergiler ve sosyal güvenlik yasasında yapmak istediği değişikliklere itirazlarını çeşitli alanlarda sürdürmeye devam ediyor AA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek