HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Şubat 2016, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 969 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’den gazetemize ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selim Topaloğlu Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
MHP’den gazetemize ziyaret

İlçe Başkanı Halit Erguvan ve teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.Ayrıca ülke gündemi ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Güneydoğu bölgemizde ve Türkmen kardeşlerimizin yaşadıkları Bayır-Bucak bölgesinde yaşanan mücadelenin Türk Tarihinde övgü ile anılacak bir mücadele olduğunu vurguladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Taş kırılır, tunç erir; ama Türklük ebedidir"   sözünden yola çıkarak TÜRK’lük davasına tıpkı Milli Mücadele dönemindeki gibi cefakar ve fedakarca çalışmalar ile sahip çıkılacağını belirtti.

Bu anlamda sözlerine devam ederek Milliyetçi-Ülkücü hareketin şanlı mazisine baktığımızda, Ülkücülerin birbirleriyle et ve tırnak gibi olduklarını görürüz. Onlar varlıkta ve yoklukta vermenin ve paylaşmanın erdemini yakalamış, inandığı değerler manzumesi için bedel ödemeyi de bir şeref ve sorumluluk olarak algılamış ve gereğini yerine getirmişlerdir.

"Devletin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, hak ve menfaatlerini korumak, İnançlı, yüksek ahlaklı ve çağın gerektirdiği niteliklere sahip nesiller yetiştirmek" ülküsü uğruna can vermiş, tüm Şehitlerimiz’in Manevi Huzurları’nın önünde saygıyla eğiliyor ve onlardan aldıkları ulu mirası daha yüksek mertebelere ulaştırmak için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’da ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek Ülkemizin bu zor dönemi Vatansever Türk Milleti’nin kararlı duruşu ile atlatacağına inandığını söyledi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek