HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Şubat 2016, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 802 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı…

İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı, 03 Şubat 2016 Çarşamba günü Kırklareli Valisi Esengül Civelek Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı… Gerçekleşen toplantıda; İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden birer kişi ile oluşturulacak ekip tarafından, köylerde vatandaşlara ve çiftçilere çevre sağlığı, gübre atılma teknikleri, atıkların bertarafı gibi konularda eğitim verilmesi, İl Özel İdaresi ve ilgili Belediyelerce aksaklığa mahal verilmeden, sağlıklı içme-kullanma suyu temin çalışmalarına devam edilmesi, düzenli olarak Hıfzıssıhha Kuruluna bilgi verilmesi, İlimizde görülen grip vakaları ile ilgili kurumların işbirliği içerisinde çalışmalarına aynı titizlikle devam edilmesi konuları görüşüldü.

Vali Esengül Civelek Başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziya Eser, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akbulut, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Salman, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet uzun, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Cüneyt Ünsal, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ruşen Çoşkuner, TSM Başkanı Dr. Eyüp Can SavrunlU, Serbest Hekim Uzm. Dr. Şükrü Tüylek ve Garnizon Tabibi Adına Serkan Akgün katıldı.

Haber Merkezi 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek