Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Şubat 2016, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 2482 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Öğretmenevi’nde gençlerle buluştu

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığınca 01 Şubat Pazartesi günü Lüleburgaz Öğretmenevinde kahvaltılı toplantı düzenlendi.
AK Parti Öğretmenevi’nde gençlerle buluştu

Meclisin bir haftalık tatile girmesiyle Kırklareli’ne gelen Milletvekili Minsolmaz da eşi Ebru Minsolmaz ile birlikte Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığınca düzenlenen toplantıya katıldı ve 1 Kasım seçimlerindeki çalışmaları için gençlere teşekkür etti.

Kahvaltılı toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve eşi Ebru Minsolmaz’ın yanı sıra Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri ve eşi Belediye Meclisi Üyesi Mehtap İleri, İl Genel Meclisi Üyesi Ceyhun Alkan, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gündüz, Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Şahin ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Kahvaltıda ilk konuşmayı organizasyonu düzenleyen Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Şahin yaptı. Milletvekili Minsolmaz ve İlçe Başkanı İleri olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür edip yaptıkları çalışmalar hakkında kısaca bilgiler aktardı.

İlçe Başkanı İleri ise konuşmasında çalışmalara katkı sağlayan gençlik kolları ve üyelerine teşekkür etti.

Milletvekili Minsolmaz “Siyasetin en önemli katmanı gençlerdir”

Kahvaltıda son konuşmayı Milletvekili Minsolmaz yaptı. Vekil gençlerin ülke geleceği için siyasete katılmalarının önemine değinip önce eğitimlerine önem vermelerini ve bunun yanında da siyasi çalışmalara da katılmalarını istedi. Minsolmaz “Siyasetin en önemli katmanını gençler oluşturmaktadır. Partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız da gençlik kollarından yetişip Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir makama kadar yükselmiştir. Siz değerli gençlerimiz de eğitimlerinize önem verip siyasi çalışmalarda rol alarak hem kendinizi geliştirebilir hem donanımınızı daha da arttırabilirsiniz” dedi.

 “Gölge oyunlarına kanmayın”

Meclis’teki yoğun çalışmalardan sonra bir haftalık tatile girdiklerini belirten Milletvekili Minsolmaz, çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı. Vekil “Ülkemizde Güneydoğuda yaşanan üzücü olaylar ortadadır. Çatışmalarda yakalanan ajanlar ve yabancı şahıslar da gösteriyor ki ülkemiz üzerinde gizli emelleri olanlar oyunlar sergilemeye çalışıyorlar. Mecliste söz hakkı kazanan bir parti ise maalesef resmen teröristlerin sözcülüğünü yapıyor. Unutmayalım 7 Haziran seçimleri öncesinde Ana Muhalefet Partisi HDP için oy toplamaya çalıştı. Siz değerli gençler ülkemizdeki olayları irdelerken sahnelenen gölge oyununu iyi okuyun ve perdeye yansıtılanlara değil sahne arkasına iyice bakın. Gezi olaylarında platform üyeleri dönemin başbakanından ne istediler? Üçüncü köprünün havaalanının yapılması istemediklerini belirtip ağızlarındaki baklayı çıkardılar.  Çünkü güçlenmemizden rahatsız olan ülkeler gençlerimizi kullanıp oyunlar sahneliyorlar” dedi. Gençlik Kollarına organizasyon için teşekkür etti. Seçim sonrasında ilk kez Gençlik Kolları ile toplanma fırsatı bulduklarını ve bu etkinlikleri devam ettireceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanlığınca yürütülen çalışmaları anlatan film gösterimi yapıldı. Ardından toplantı sona erdi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek