Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 01 Şubat 2016, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Panel CHP binasında yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, önceki gün Lüleburgaz Öğretmenevi’nde IŞİD Terörü ve Yolsuzluk Paneli yapacaktı. Panele katılmak üzere CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ile Gezi Parkı Davaları Avukatı Efkan Bolaç Da Lüleburgaz’da geldi.
 Panel CHP binasında yapıldı

Ancak panelin yapılan Lüleburgaz Öğretmenevi’nde yapılmasına Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy izin vermedi.

Konu ile ilgili  Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü herhangi bir açıklama yapmazken, panel talebinin başla bir isimle yapıldığı bu nedenle de izin verilmediği iddia edildi.

Panele izin çıkmayınca Lüleburgaz Öğretmenevi önünde yapılan basın açıklamada; CHP  İstanbul Milletvekili Ali Şeker, “Elimizde Kaymakamlık tarafından verilen yazı olmasında panelin, panelden zarar görecek kesimler tarafından iptal edildiğini düşünüyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından partililer slogan atarak, parti binasına geçti.

İŞİD Terörü ve Yolsuzluk Paneli CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür  Kaya’da yaptığı açıklama; “Devletin milletvekillerinin katıldığı, devlet kurumunda yapılacak olan paneli rahatsız olan kişiler tarafından engellenmiştir.  Bu anti demokratik uygulamayı kınıyoruz” dedi.

Panelde söz alan  CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Gezi Parkı Avukatı Erkan Bolaç da;  panelde yaptığı konuşmada; “7 Haziran ve 1 Kasım tarihleri arasında ülkemizde meydana gelen olayların AKP tek başına iktidar olmadığı için olduğunu söylediler.  Tek başına iktidara geldiler, şimdide başkanlık sistemi olmadığı için kaos olduğunu söylediler. Görünen O ki AKP ülkede kaosu arttıracak Kasım ayında da seçim yapıp başkanlık sistemini getirecek. Demek ki neymiş ülkemizde ki kaostan kurtulmanın formülü AKP’yi tek başına iktidara getirmek değil iktidardan düşürmekmiş. Artık halkımızın da böyle düşündüğünü tahmin ediyoruz. Öte yandan IŞID terörü ile kimlerin petrol ticaretini yaptığı tüm dünya biliyor” dediler.

Panel saat 16.00’da sona erdi.

 

Ertan BAYER   

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek