Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 30 Aralık 2015, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 1077 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ticaret Borsası’ndan 2015 değerlendirmesi

Lüleburgaz Ticaret Borsası 2015 yılının son meclis toplantısını yaptı. Meclis toplantısında 2016 yılı içerisinde yapılacak olan işleri ve bütçesini onayladı.
Ticaret Borsası’ndan 2015 değerlendirmesi

Dün, saat 11:00’de Ticaret Borsası’nda düzenlenen meclis toplantısına Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var ve meclis üyeleri katıldı. 

Toplantıda, 2016 yılı içerisinde halen devam eden 15.000 tonluk çelik siloların inşaatının 30 Nisan 2016 ya kadar bitirilmesi, 2 katlı 1.800 m2 olan Lüleburgaz Ticaret Borsasının yeni hizmet binasının yapılması için Meclis kararı alındı, Ocak ayı içerisinde inşaatın yapımına başlanacağı bildirildi.

Başkan Kenan Var yaptığı açıklamada, Lüleburgaz halkının, çiftçilerimizin, Lüleburgaz Ticaret Borsası üyelerimizin ve Lüleburgaz tarım ürünleri lisanslı depoculuk A.Ş.’nin değerli ortaklarının yeni yılını kutlar;  milletçe birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve paylaşmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde 2016 yılının birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı bir yıl olması dileklerimizle. Mutlu yıllar dileriz, dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek