Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Aralık 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1837 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe’de ödül töreni

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.
Kepirtepe’de ödül töreni

Ödül töreninde  Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi il 1. si Furkan Yürük, Genç Kızlarda il 2. si Melike Dalgıç,  100 ve 200 metre Lüleburgaz birincisi Yekta Akkuş,  4 metre Lüleburgaz ikincisi Berkan Sevgi,  Sınıflar arası futbol müsabakalarında birinci olan Mahşerin Atlıları isimli futbol takımı, Öğretmenler Günü nedeniyle en iyi panoyu hazırlayan 11-C sınıfı, 10 Kasım ve 24 Kasım Kompozisyon yarışmasında Lüleburgaz  3.sü olan Çağla Demirbilek, 24 KASIM BEN ÖĞRETMENİM konulu  şiir yarışmasında İlçe 1. si ve Kompozisyonda İlçe 2. si olan Edebiyat Öğretmeni Halil Aktan, okulda düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildi.

 

27 Kasım 2015 Cuma günü yapılan törene Okul Müdürü  Halil İbrahim Toklu, Müdür Yardımcısı Cem Aktan, Tarih öğretmeni Ayhan Ergin, Edebiyat öğretmeni Veysel Onur Tatlıpınar, İngilizce  öğretmeni Nesrin Tosun, Beden Eğitimi öğretmenleri Ahmet Kamil Hayta ve Haşim Gündüz tarafından ödüllerini aldılar.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek