Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Kasım 2015, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurt “başarılı bir iş yılı geçirdik”

S.S. 261 Sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 2014-2015 yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Kurt “başarılı bir iş yılı geçirdik”

Kooperatif Binası’nda yapılan Olağan Genel Kurulu’na Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi  Başkanı Rahim Kurt, Kooperatif Müdürü Serkan Erman ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Olağan Genel Kurul, Divan Başkanın seçilmesi, yıllık faaliyet raporlarının okunması ile devam etti.

Divan Başkanlığını Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün’ün yaptığı Olağan Genel Kurul’da bir konuşma yapan Başkan Rahim Kurt, Kooperatif olarak başarılı bir iş yıl geçirdiklerini söyledi. 

Kurt” Sayın Bakanlık temsilcim, birlik temsilcim, yönetim kurulu arkadaşlarım, müdürüm, personelim ve sayın ortaklarımız. Hepiniz 2014-2015 iş yılı Olağan Genel Kurul toplantımıza hoş geldiniz. Kooperatifimiz çok başarılı bir iş yılı geçirmiş olup 3 bin 500 ton gübre, 66 ton tohum, 4 bin ton ilaç, 3 bin 200 ton fenni yem, 750 ton küspe, 150 ton rafine yağ-margarin ve 60 bin TL’lik market malı satışı gerçekleştirmiştir. Kooperatifimiz ortaklarına 6 milyon 715 bin TL uzun vadeli, 2 milyon 600 bin TL kısa vadeli kredi kullandırılmış olup, tahsilat oranımız %97’dir. İçinde bulunduğumuz bu iş yılında siz sayın ortaklarımızdan Celaliye, Karaağaç, Alacaoğlu, Kayabeli ve Hamitabat olmak üzere toplam 5 alım merkezimizde 16.904.000 kg ayçiçeği mubayaasında bulunulmuş ve ürün bedelleri peşin olarak ödenmiştir. 2015-2016 iş yılında da siz sayın ortaklarımıza yenilenen araçlarımızla ayağa hizmet götürme anlayışıyla nakdi kredi, kimyevi gübre (1 Aralık 2015 tarihinden itibaren satışlar başlayacak olup) tohum, zirai ilaç, fenni yem-küspe, market malı satışlarımız devam edecektir. 2014-2015 yılı Olağan Genel Kurulumuzun tüm ortaklarımıza hayırlı olmasını diler, bol bereketli yıl temenni ederim, dedi.

Uğur PİRPOR  

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek