HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Kasım 2015, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 752 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli zabıta yeni yerine taşındı

Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni yerine taşındı.
 Kırklareli zabıta yeni yerine taşındı

Zabıta Müdürlüğü, yapılan çalışmalar sonrası Kırklareli Belediyesi karşısında bulunan Mustafa kemal Bulvarı No; 22 adresine taşındı.

153 Haber merkezi, yazı işleri, personel toplantı, dinlenme odası, arşiv ve deponun yer aldığı Zabıta Müdürlüğünde, hizmetlerin daha hızlı verilmesi amaçlanıyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yeni yerine taşınan Zabıta Müdürlüğü’nün vatandaşlara daha iyi hizmet sunacağını söyledi.

Kesimoğlu’’ Belediye binamızın karşısında yeni bir yere Zabıta Müdürlüğümüzü taşıdık. Fiziki yetersizliklerden dolayı Zabıta personelimiz ve vatandaşlarımız zaman zaman sıkıntılar yaşıyorlardı. Bizde bu sorunu çözebilmek adına girişimler başlattık.  Yeni yer ile birlikte bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz’’ diye konuştu.

 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek