Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Kasım 2015, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 850 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakyaka Kırklareli’nde toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü, Kırklareli’nde yapıldı.
Trakyaka Kırklareli’nde toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in yönetim kurulu üyelerine gündem ile ilgili bilgi vermesiyle başlayan toplantıda, Kırkpınar Alanı Rekreasyon Alanı Güdümlü Projesi, 2016 Yılı Mali Destek Programları, 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği değerlendirme sonuçları, 2015 Yılı Teknik Destek Eylül-Ekim dönemi sonuçları gibi gündem maddeleri görüşüldü.

 Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi. 

Toplantıya; Tekirdağ Valisi ve TRAKYAKA Yönetim Kurulu Başkanı Enver Salihoğlu, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Cavit Çağlayan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turan Altıntel katıldılar.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek