Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 28 Kasım 2015, Cumartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Lüleburgaz Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı 26 Kasım Perşembe günü Halk Eğitim Merkezi Gençlik Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
AK Parti Lüleburgaz Danışma Meclisi toplandı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanları, seçimlerde Milletvekili Adayı olan Turhan Altıntel ile Aytaç Aksoy ve parti üyeleri katıldı.

 

Başkan İleri “Niyet hayırsa başarı da geliyor”

 

İlk konuşmayı ev sahibi Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri yaptı ve 1 Kasım seçimlerinden %49,5 oy alıp tek başına iktidar çıkma başarısı gösterdiklerini belirtti. Partinin çeşitli kademelerinde görev alan ve tarih yazılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Seçimlerde Milletvekili seçilen Minsolmaz’ı tebrik etti ve başarılar diledi. Başkan İleri “Bizler bu davayı vatanımız, çocuklarımız ve geleceğimiz için sahiplendik. Niyetimiz hayır olduğu için de halkımızın teveccühü ile emin adımlarla ilerliyoruz. Lüleburgaz İlçe teşkilatı olarak Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle sorumlularımızla birlikte koordineli şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Başkan İleri Divan Başkanlığı için Can Bahçıvanoğlu’nu, üyelikler için de Ali Gencal, İbrahim Çobanoğlu, İlhan Kemal Kısa ve Hazel Yolgiden’i önerdi ve oy birliği ile kabul edilerek divan oluşturuldu.

Başkan Alper Çiler partilileri ayağa kaldırdı

 

Daha sonra kürsüye İl başkanı Alper Çiler geldi. Başkan Çiler de 1 Kasım seçimlerinde alınan başarılı sonuçları değerlendirdi ve tüm partililere teşekkür etti. Başkan Çiler “İki seçim atlattık. Bazıları 7 Haziran’ı çok sevdiler ama 1 Kasım’da Allahın mazlumların duasını kabul ettiğine inanıyorum. Sizlerin de desteğinizle %49,5 oy oranı ile Türkiye’ye tek başına iktidar olduk” diyerek partililere teşekkür etti ve herkesi ayağa kalkıp alkışlamaya davet etti.

 

Milletvekili Minsolmaz tüm partililere teşekkür etti

 

Minsolmaz “Daha önce aday olup seçim kaybetmiş bir kardeşinizim. Bu aile toplantısında öz eleştiri yaparken diğer aday olan arkadaşlarımın da burada olması beni mutlu etti. Teşkilat ve aile olmanın gereği sadakattir. Bu akşam burada yarın merkez İlçe Toplantısında hemşerilerimle bir araya gelip Ankara’da neler olduğunu anlatıp paylaşmak istiyorum. Yarından sonra yeniden Ankara’daki çalışmalara katılacağım. 1 Kasım seçiminin özeleştirisini yapalım istiyorum. İlçe Danışma meclislerimiz çok önemli çünkü buradaki görüşler İl Danışma Meclislerine yansıyacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından teşkilatların yapılandırılması ile ilgili sunum, teşkilatların aylık sunumu, teşkilatların aylık sunumu, ilçe ana kademe sunumu, yerel yönetimler sunumu, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi sunumu ile Danışma Meclis sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek