Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Kasım 2015, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1174 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başladı

Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “4. Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası” başladı.
Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başladı

Trakya Bölge Müdürlüğü futbol sahasında başlayan turnuvaya bu yıl Türkiye Petrolleri Trakya Bölge Müdürlüğü,  Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Karayolları 11.Şube Şefliği, Lüleburgaz 65. Mekanize Tugay Komutanlığı, Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürlüğü, TEİAŞ,  Lüleburgaz Belediyesi olmak üzere toplam 10 kurum katıldı.

Geçtiğimiz akşam oynanan turnuvanın açılış maçında Lüleburgaz İlçe Tarım Müdürlüğü Karayolları 11. Şube Şefliğini 7-1,  Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ise Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürlüğü Lüleburgaz Şubesini  12-1  mağlup etti.

 Turnuva 27 Kasım 2015 tarihinde oynanacak Türkiye Petrolleri - Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Lüleburgaz İlçe Milli eğitim Müdürlüğü - Lüleburgaz Belediyesi takımları arasında oynanacak maçlarla devam edecek.

 

 Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek