Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Kasım 2015, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEOG sınavları başladı

Tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da 8. sınıf öğrencileri dün TEOG sınavında ter döktü.
TEOG sınavları başladı

Öğrenciler içeride ter dökerken dışarıda da veliler merak ve heyecanla çocuklarını beklemeye koyuldular. Sabah saatlerinde sınav nedeniyle de trafikte yoğun dakikalar yaşandı.

8. Sınıf öğrencileri dün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi olmak üzere üç dersten sınava girdi. 20’şer sorudan oluşan sınavlarda öğrencilere 40’ar dakika süre verildi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, 80. Yıl, Cumhuriyet, Şaban Öğünç, TEK, 8 Kasım, Fehmi Mutlu, Şehit Pilot İbrahim Gerçek, Lüleburgaz Ortaokulu, Hürriyet, İmam Hatip Ortaokulu, Emrullah Efendi, Durak, Hamitabat, Kırıkköy, Çiftlikköy, Eskitaşlı, Sakızköy, Ahmetbey Atatürk, Ahmetbey Cumhuriyet, Evrensekiz, Büyükkarıştıran, Düğüncübaşı ve Ovacık Köyü okullaırnda toplam 1684 8. sınıf öğrencisinin dün gerçekleştirilen TEOG sınavına katıldığını, bugün de öğrencilerin İnkılap Tarihi, İngilizce ve Fen Bilimlerinden sınava gireceklerini söyledi. Çetin “12-13 Aralık 2015 tarihlerinde de sınava geremeyen mazeret belirten öğrencilerimize telafi sınavı yapılacak ve akabinde bir hafta içerisinde de sonuçlar açıklanacak. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek