Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 26 Kasım 2015, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmen Evi’nde coşkulu kutlama

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Öğretmenevi’nde düzenlenen gecede öğretmenler bir araya gelip 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü doyasıya kutladılar.
Öğretmen Evi’nde coşkulu kutlama

Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy, okul müdürleri ve öğretmenler ile bazı kurum müdürleri ve aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin gecenin başında yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin kutsallığının altını çizdi ve gelecek nesillerin oluşması için çabalayan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Tüm öğretmenlere iyi eğlenceler diledi.

Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy da geceye katılan tüm öğretmenlerin bu özel günlerini kutladı.

Konuşmaların ardından hep birlikte yemek yendi ardından müzik eşliğinde danslar edilip oyunlar oynandı ve 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku içinde hep birlikte kutlandı.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek