Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 26 Kasım 2015, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2599 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düvenciler’de kutlama veda bir arada

Lüleburgaz Düvenciler Anadolu Lisesi Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulda düzenlenen etkinlikle hem bu özel günü kutladı hem de okuldan ayrılan öğretmenlerine veda etti.
Düvenciler’de kutlama veda bir arada

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okuyup öğretmenlerinin bu anlamlı günlerini kutladılar. Daha sonra Okul Aile Birliği ve öğretmenlerin de katılımı ile öğretmenler odasında bir kutlama düzenlendi. Okul Müdürü Tarkan Varyemez yaptığı konuşmasında tüm öğretmenlerin 24 kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Okul Aile Birliğine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Cumhuriyet Ortaokulu’na tayini çıkan Okul Müdür Başyardımcısı Oğuz Pehlivan ile Atatürk Lisesi’ne tayini çıkan Biyoloji Öğretmeni Yalçın Sayar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Birer çeyrek altın hediye edip başarılar diledi. Tayini nedeniyle duygulu anlar yaşayan Pehlivan ve Sayar da okul müdürü ve tüm öğretmenlere teşekkür ettiler.

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek