İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 25 Kasım 2015, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1166 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenler Günü kutlamaları çelenk sunumu ile başladı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dün Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konuldu.
Öğretmenler Günü kutlamaları çelenk sunumu ile başladı

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin koydu. CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın gönderdikleri kutlama mesajları okunduktan sonra çelenk töreni sona erdi.

CHP Çelenk koydu

Tören bitiminde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaattin Güncer parti çelengini Atatürk anıtına sundu. Ardından CHP’liler ellerindeki çiçekleri Başöğretmen Atatürk’ün anıtına sundular.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek