HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Kasım 2015, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul müsabakalarında akıl almaz ihmal!

2015-2016 Öğretim Yılı Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, hakemlerin maça gelmediği gerekçesi ile ertelendi.
Okul müsabakalarında akıl almaz ihmal!

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Öğretim Yılı Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında bir skandala imza atıldı.

Dün, saat 11:00’de Lüleburgaz Spor Salonu’nda oynanması gereken Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Kepirtepe Anadolu Lisesi maçı hakemlerin maça gelmemesi gerekçesi ile ertelendi.

Maçın başlamasına dakikalar öncesinde takımlar sahada ki yerlerini, taraftarlarda tribünlerde ki yerlerini aldı. Heyecanla maç saatini bekleyen sporcular ve taraftarlar hiç beklemedikleri bir durum ile karşılaştılar. Maçın başlama saati geçerken, ortada ne bir hakem vardı ne de bir yetkili. 30 dakikalık bir beklemenin ardından yetkili bir kişiyi arayan antrenörler, yetkililerin maç fikstüründen bilgisi olmadığını öğrendiler. Bunun üzerine sporcuları sahadan çekip salondan ayrıldılar.

Maça gelen taraftarlar da bu duruma tepki göstererek, “Biz derslere girmeyip, yok yazılma pahasına okulumuzu desteklemeye geliyoruz ancak maçların ertelendiğini öğreniyoruz. Yetkililerin böyle bir durumdan nasıl haberi olmaz?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek