Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 11 Kasım 2015, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 2676 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10 Kasım’a çelenk koymama damga vurdu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. Yılı dönümü nedeniyle dün tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da önce çelenk sunma programı ardından da Halk Eğitim Merkezi’nde anma programı düzenlendi.
10 Kasım’a çelenk koymama damga vurdu

Lüleburgaz Hükümet Konağı önünde düzenlenen Anma Programı’na CHP Lüleburgaz İlçe Bakanlığı’nın Çelenk Sunmayı unutması damga vurdu.

Çelenk Sunma Programı’nın ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’la CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer  ve İlçe Yönetim Kurulu arasında tartışma yaşandı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, çelenk sunma genelgesinde yaşanan değişiklik nedeniyle sıkıntı yaşandığını söyledi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı üyeleri ise böyle bir hatanın olmaması gerektiğini belirterek yaşanan bu durumdan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nı sorumlu tuttu. İstifaya davet etti.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek