Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 11 Kasım 2015, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1907 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10 Kasım Törenleri çelenk sunumu ile başladı

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. Yıl Dönümü için hazırlanan Anma Programı dün Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunumu ile başladı.
10 Kasım Törenleri çelenk sunumu ile başladı

10 Kasım Salı günü gerçekleştirilen Anma Programına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan, Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Daire Müdürleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda Lüleburgazlı vatandaş katıldı.

CHP Atatürk Anıtına çelenk koymadı

Atatürk Anıtına sırası ile önce Kaymakamlık, Garnizon ve Belediye çelenkleri konuldu. Ardından siyasi partilerden AK Parti ve MHP Atatürk Anıtına çelenk koyarken CHP’nin çelenk koymadığı gözlendi. Törene katılan herkes duruma şaşırdı. STK ve derneklerin çelenklerini sunmalarının ardından saatler 09:05’i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da sirenler eşliğinde Atamız aramızdan ayrılışının 77. yılında özlem ve minnetle anıldı. Bayraklar yarıya indirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın devamı için Halk Eğitim Merkezi Salonu’na geçildi.

 

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek