Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu haber 09 Kasım 2015, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rasim Aslan’dan uyarı

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, gazetemize yaptığı açıklamada beleyenin ismini kullanarak bağış toplayanlara kimsenin inanmasını söyledi.
Rasim Aslan’dan uyarı

Rasim Aslan’ın geçtiğimiz hafta bazı kişilerin belediyenin ismini kullanarak esnaflardan telefonla arayarak ya da yüz yüze görüşerek 5 bin TL istediğini de belirten Rasim Aslan; “Lüleburgaz Belediyesi yardım yapacaksa kendisi yapar. Ancak yardım yapacağım diye kimseden de para istemez. Vatandaşlarımız bu bilsin ve kutsal duyguları kullanarak haksız kazanç elde etmek isteyenlere imkan tanımasınlar” dedi.

Kırklareli Valiliği de uyardı

Öte yandan Kırklareli genelinde dolandırıcılık olaylarında karşı da Kırklareli Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nden uyarı açıklaması geldi.

Kırklareli Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da “Son günlerde ilimizde bulunan esnaf, işadamları ve vatandaşlarımıza kendisini ilimizdeki Kamu Kurum Müdürü, Valilik Personeli-Daire Amirleri olarak tanıtmak suretiyle “--yardım topluyoruz, katkılarınızı bekliyoruz.” şeklinde yardım adı altında para istendiği bilgileri İl Emniyet Müdürlüğümüze ulaşmaktadır. Vatandaşlarımızın dolandırılarak mağdur olmamaları için, Kamu Müdürü, Valilik Personeli -Daire Amirleri adlarını kullanarak yardım toplama maksatlı aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar etmemelerini önemle bildiririz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek