Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Ekim 2015, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 4000 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı hemşehrimiz Mustafa Sevim ilk müzik albümünü çıkardı

Lüleburgaz’ın yetiştirdiği ses sanatçısı Mustafa Sevim “Gördüğüme Sevindim” adlı ilk albüm çalışmasıyla dinleyicileriyle buluştu.
Lüleburgazlı hemşehrimiz Mustafa Sevim  ilk müzik albümünü çıkardı

“Zeytin Dalı” ve “Aşk-ı Sofram” adlı iki single çalışmasıyla dijital ortamda yer alan Mustafa Sevim, bu albümde önceki çalışmalarının yanı sıra, pop müziğin klasikleşmiş eserlerini, yepyeni bir soundla yorumluyor.

Albümde mix Engin Özyılmaz, mastering Tarık Ceran Digilog By Tc tarafından gerçekleştirirken; Mustafa Sevim’in bu ilk albüm çalışmasına adını veren GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM ile RÜZGAR adlı eserlerin sözü ve müziği İlhan Şeşen’e ait. Bu iki klasik eserin  düzenlemeleri Erdem Özyılmaz ve Engin Özyılmaz yaptı.

Erdem Özyılmaz ve Engin Özyılmaz düzenlemesiyle albümde yer alan bir diğer klasik eser, sözü ve müziği Fatih Erkoç’a ait olan “ELLERİM BOMBOŞ”.

YANSIN BU DÜNYA, AŞK-I SOFRAM ve GERİ DÖNÜŞ adlı eserlerin sözü ve müziği Özgür Özkan’a, düzenlemeleri Koray Aykılıç’a ait.

Sözü Gökhan Şahin’e, müziği ve düzenlemesi Nida Şan’a ait olan ZEYTİN DALI, albümde yer alan bir diğer eser.

GÖRDÜĞÜME SEVİNDİM,

AŞK MÜZİK YAPIM etiketiyle raflarda yerini alacak.

Albümün dağıtımı SONY MÜZİK tarafından yapılacak ve Salı gününden itibaren DNR standlarında da yer alacak.

 

Hasret ÜRKMEN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek