İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 03 Ekim 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yalnız yaşadı yalnız öldü

Lüleburgaz’da tek başına yaşayan bir kişi evinde ölmüş halde bulundu.
Yalnız yaşadı yalnız öldü

Alınan bilgiye göre dün saat 12.00 sıralarında Yeni Mahalle  Hasan Ağa Çeşme Sokak üzerinde bulunan tek katlı evin önünden geçen bir vatandaş evden koku geldiğini fark edip burada bulunan esnafa bildirdi.

Esnafın 155’i arayıp bilgi vermesi üzerine olay gerine gelen güvenlik görevlileri eşliğinde evin kapısı açıldı. Evde bir kişi ölmüş ve şişmiş halde bulundu.

Olay yerine gelen Mahalle Muhtarı Ferruh Artan, ölen kişinin tek başına yaşayan 70 yaşında ki Recep Diller olduğunu tespit etti.

Olay yerine gelen doktor maktulün en az 3 gün önce hayatını kaybettiğini belirtirken çevrede bulunan vatandaşlar Recep Diller’in  Kurban Bayramı’nın ikinci gününden beri görmediklerini Lüleburgaz dışını çıktığını düşündüklerini söyledi. Yapılan kontrollerde Recep Diller’in kapısının iç taraftan sürgülü olduğu tespit edildi.

Recep Diller’in cesedi olay yerine gelen Savcı’nın inlemesinin ardından vatandaşların yardımı ile  cenaze aracına konuldu. Olayla ilgili daha geniş inceleme başlatıldı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek