Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 01 Ekim 2015, Perşembe 09:06 tarihinde eklendi. 1132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Veteranlar Ligi 7. sezonu başlıyor

Trakya Veteranlar Ligi 2015 – 2016 Sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor.
Trakya Veteranlar Ligi 7. sezonu başlıyor

     Geçmişte futbola büyük emekler vermiş, 40 yaş üstü futbolun usta ayaklarının yer aldığı, Lüleburgaz’ın iki takımla temsil edildiği, Trakya Veteranlar Ligi bu hafta iki grupta toplam 16 takımın yer aldığı 7. Sezon mücadelesine başlıyor

.Özel bir statü ile A ve B grubunda sekizer takım çift devreli lig usulü ile karşılaşıyorlar.

 Gruplarda oluşan sıralamaya göre Trakya Veteranlar Ligi play off müsabakaları şampiyonu belirliyor.

 Final  oynayan iki takımda Türkiye Masterler ve Veteranlar şampiyonasına katılmaya hak kazanıyor.

     2014-2015 sezonunda final oynayıp Türkiye şampiyonasına katılan Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği başkanı Soner Emek konu ile ilgili “Öncelikle futbol sevgisi  bu kadar insanı bir araya getiriyorsa biz de dernek olarak üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. 7. Sezonuna girdiğimiz bu ligde Amacımız; Sporun kaynaştırıcı, barışı sağlayan yönünü öne çıkarmak ve buna liderlik etmek. Futbolu çocuklarımızla  birlikte ailece statlarda izlenen  bir spor haline getirmek.  Gerek yerel ligde gerekse yurt dışındaki turnuvalarda  futbol ile ister amatör, ister profesyonel ilgilenenleri, futbola gönül vermiş eski futbolcuları bir araya getirip, yeni dostlukların oluşması sağlamak, bu amaç uğrunda bir araya gelip maddi ve manevi olarak her türlü fedakarlığa katlanan başta Derneğimiz yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür ediyorum.  Lige katılan ve bu amaç uğrunda mücadele eden tüm takımlara da başarılar diliyorum” dedi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek