Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Eylül 2015, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

2015 Yılı Teknik Destek Programı 1.Dönem Sonuçları açıklandı

Trakya Kalkınma Ajansı, 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Temmuz – Ağustos döneminde gelen başvurular arasından destek almaya hak kazananları belirledi.
2015 Yılı Teknik Destek Programı 1.Dönem Sonuçları açıklandı

Ajans uzmanlarından oluşan komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda 32 başvurunun 25’i başarılı bulunarak destek almaya hak kazandı. Söz konusu 25 teknik destek talebinin büyük bölümünü kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, ticaret ve sanayi odası gibi kurumlardan gelen mesleki gelişim eğitimleri ve kurumsal kapasite geliştirme çalışmaları oluşturdu. Başarılı bulunan projelerden 10’u Edirne’den, 8’i Kırklareli’nden, 7’si ise Tekirdağ’dan geldi.

 Konuyla ilgili açıklama yapan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, teknik destek programı kapsamında başarılı bulunan projelerin kurumların kurumsal kapasitesinin artmasına ve çalışanların alanlarında uzmanlaşmalarına katkı sunacağını belirtti. İlk dönem başvurularının daha şanslı olduğunu belirten Şahin, başarılı bulunan tüm projelerinin yedeğe düşmeden mevcut bütçeden faydalanacağını söyledi.

 Kamu kurum ve kuruluşlarının ve sivil toplum örgütlerinin kalkınmaya katkıda bulunmaya yönelik eğitim verme, hizmet kalitesinin geliştirilmesi, yenilik ve iyi örnek uygulamalarının transferine yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri gibi etkinlikleri için destek sağlamayı amaçlayan 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında ikinci dönem başvuruları Ekim ayının son günü saat 18:00’a dek kabul edilecek. Programla ilgili detaylı bilgilere Ajansın resmi internet sitesi olan http://www.trakyaka.org.tr de yayınlanan başvuru rehberleri üzerinden, program sonuçlarına ise yine kurumun internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek