HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Eylül 2015, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 2117 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turgut Düşova Genel Merkez yolunda

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantı 12-13 Eylül 2015 tarihlerinde aynı saatte ve yerde aynı gündem ile yapılacak.
Turgut Düşova Genel Merkez yolunda

Trakya’da emek ve demokrasi mücadelesi denildiğinde akla ilk gelen isim olan Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Turgut Düşova, hafta sonunda yapılacak olan Petrol İş Sendikası Genel Merkez 27. Olağan Genel Kurulu’nda, Sendikası’nın Genel Mali Sekreterliği’ne aday olacak.

Turgut Düşova kimdir ?

1970  Babaeski doğumlu Turgut Düşova, askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 1992 yılında o zamanki adı ile Eczacıbaşı İlaç Fabrikası’nda çalışmaya başladı.

1993 yılında oluşuma başlayan Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi’nin içinde yer aldı.  Sendikal mücadelesini sürdürürken 1997 yılında Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Mali Sekreterliği’ne, 2000 yılında da Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Genel İdari Sekreterliği’ne seçildi.

2008 yılına kadar Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi Genel İdari Sekreteri olarak görev yapan Turgut Düşova, o yıl yapılan genel kuruda Şube Başkanlığı’na aday oldu.

2008 yılında Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı seçilen Turgut Düşova, 2012 yılında yeniden Petrol İş Sendikası Trakya Şube Başkanı seçildi.

Düşova,  5-6 Eylül 2015 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Petrol İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Mali Sekreterliğe aday oldu. Düşova’nın Genel Mali Sekreter olması durumunda  Trakya Şube Yönetimi kendi arasında şube başkanını seçecek.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek