HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Eylül 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5. Trakya Autoshow kapılarını açtı

Renkly Fuarcılık tarafından 5’ncisi düzenlenen Trakya Autoshow Fuarı önceki gün düzenlenen törenle kapılarını Trakya halkına açtı.
5. Trakya Autoshow kapılarını açtı

Açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ile Rasim Arslan ve Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Renkly Fuarcılık adına açılışta bir konuşma yapan Nalan Cömert, fuarda 20’den fazla firmanın en yeni modellerini Trakya halkına sunacaklarını söyleyip fuarın hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Emin Halebak ta konuşmasında “Ülkemizde siyasi ve ekonomik belirsizlik, etrafımızda ise askeri olarak ne olduğu belli olmayan çatışmalar var. Buna rağmen bugün burada Türk insanının garip bir şekilde hayata tutunma ve mücadele etme arzusunu görüyoruz. Bu önemli fuarın tüm firmalarımıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hep birlikte fuarın açılış kurdelesi kesildi. Başkan Halebak ve beraberindeki heyet fuarda stant açan firmaları gezip getirdikleri ürünleri incelediler.

5. Trakya Autoshow 6 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak ve ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek