Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 31 Ağustos 2015, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1303 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’ne 32 milyon liralık spor yatırımı yapıldı

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Taner Özgüven, üç yılda 32 milyon 582 bin lira spor tesisi yatırımı yapıldığını bildirdi.
Kırklareli’ne 32 milyon liralık spor yatırımı yapıldı

Özgüven,  yaptığı açıklamada, spor tesisi yatırımlarının sürdüğünü söyledi.

Spor tesislerine büyük önem verdiklerini belirten Özgüven, üç yılda 18 tesisin Kırklareli'ne kazandırıldığını ifade etti.

Spor müsabakalarının daha güzel ve modern tesislerde yapılmasını sağlamak, sporculara en iyi şekilde hizmet etmek amacıyla çalıştıklarını aktaran Özgüven, ''Spor tesisi yatırımlarımız sürüyor. Üç yılda 32 milyon 582 bin lira spor tesisi yatırımı yapıldı. 2012 yılından bu güne kadar dört gençlik merkezi, bir yüzme havuzu, bir atletizm pisti, yedi sentetik halı saha, bir spor salonu, dört tenis kortu yapıldı. Atatürk Stadı zemin ve tribün ile Atatürk Kapalı Spor Salonu zemin yenileme çalışmaları da sürüyor'' diye konuştu.

Özgüven, 21 milyon 854 bin liralık yatırımın son bir yılda yapıldığını kaydetti.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek