Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 968 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam’dan 30 Ağustos mesajı

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kaymakam’dan 30 Ağustos mesajı

30 Ağustos’u unutmadan ve unutturmadan gelecek nesillere aktarmamız gerektiğini de belirten Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya; “30 Ağustos, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Mustafa Kemaİ Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zaferle tüm dünya, Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsız yaşayacağı bu toprakların Türk toprağı olduğunu kabul etmiştir.

Aziz milletimiz en zor koşullarda dahi bağımsızlık ve egemenliğinden ödün vermeyeceğini, bir karış vatan toprağı için canını ve kanını esirgemeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Milletimiz ecdadından aldığı güçle kutsal vatan topraklarını gelecek nesillere devredecektir. Bu milleti kirli oyunlarla parçalamaya çalışanlar dün başaramadıkları gibi bundan sonra da başaramayacaklardır.

30 Ağustosları unutmadan ve unutturmadan gelecek nesillere aktarmalıyız. Millet olarak şunu unutmamalıyız ki, birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu vatan yine birlik ve beraberlik içinde yaşatılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Zafer Bayramınızın 93-Yil dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere yurt yapmak İçin her karışını kanıyla sulayan Türk tarihine şanlı destanlar yazan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının,30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.* dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek