Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“İl dışına çıkartılan kurbanlıklar geri getirilmemeli”

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Kırklareli'nden il dışına çıkarılan kurbanlıkların geri getirilmesini istemediklerini bildirdi.
“İl dışına çıkartılan kurbanlıklar geri getirilmemeli”

Keçeci, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

İl dışına çıkacak kurbanlıklar için sevk belgesi alınması gerektiğini belirten Keçeci, sevk belgesi olmadan şehir dışına hayvan çıkaran besiciler hakkında da yasal işlemlerin uygulanacağını kaydetti.

Kırklareli'nin hastalıklardan ari bir bölge olduğunu anımsatan Keçeci, "Kırklareli'nden il dışına çıkarılan kurbanlıkların geri getirilmesini istemiyoruz. Kırklareli'ne hastalık girmemesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonrada yaşamak istemiyoruz. Bölgemizdeki ariliği bozmamız gerekiyor. Bu yüzden herkesin dikkatli olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek