HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1268 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kırklareli’nin en çalışkan partisi biziz”

MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşat Yamaner; “7 Haziran seçimlerinde Kırklareli’nin en çalışkan partisi bizdik. Şimdi de bizi. Dinimizi sevmek için AKP’ye, Atatürk’ü sevmek için CHP’ye ihtiyacımız yok” dedi.
“Kırklareli’nin en çalışkan partisi biziz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli İl Başkanı Kürşat Yamaner, 27 Ağustos Perşembe günü Lüleburgaz FM’in canlı yayın konuğu oldu.

Evli ve iki çocuk babası olduğunu ve gayrimenkul işi ile uğraştığını belirten Yamaner önce Haziran seçimlerini değerlendirdi. Yamaner “Kırklareli’nde en çok çalışan parti bizdik. Ama seçimlerin eşit şartlarda yapılmadığını herkes gördü biliyor. Devletin tüm imkânlarını kullanan AKP’ye milletvekilliğini az farkla kaptırdık” dedi.

Mahir Altan’ı Aday gösterecek misiniz?

Radyo sahibi ve program yapımcısı Alaattin Erdal’ın “Lüleburgaz’da Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’ye tarihi oy kazandıran Murat Mahir Altan’ı Milletvekili Adayı gösterecek misiniz?” sorusunu yanıtlayan Başkan Yamaner “Partimizde bu kararı Genel merkez verir. Milletvekilliği için başvurular yapılır, İlçe Teşkilatı başvuruları alır ve Merkeze iletir. Genel Merkezimiz son kararı verir. Partimizde kimseye gel aday ol denilmez Genel Başkanımız son kararı verir. Bizler de bu süreç içerisinde her adaya aynı mesafeyle yaklaşır karar verildikten sonra da çalışmalara hep birlikte başlarız” dedi.

 

Hükümet kurulamaması ve seçime gidilmesini de değerlendiren Yamaner “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin adı ulusal basında hayırcıya çıktı. Ama bizim önceliklerimiz ve çizdiğimiz çizgilerimiz belli. 1. önceliğimiz çözüm sürecidir. 2. önceliğimiz Anayasamızın ilk 4 maddesinin değiştirilemeyeceğidir. 3. önceliğimiz de yolsuzlukların üzerine gidilmesidir. Bunlar kabul edilmeyince de yapılacak bir şey kalmamıştır” dedi.

CHP’ye çatan Yamaner “Atatürk’ün partisiyiz diyen Kılıçdaroğlu, Kırklareli’nde Cumhuriyetin çocukları, laik insanlar derken Tunceli’de “Dersimli Kemal Dersimin hesabını soracak” diyor. Dersimin hesabını kime soracaksın?. Buradan tüm halkımıza seslenmek istiyorum. Dinimizi sevmek için AKP’ye, Atatürk’ü sevmek için CHP’ye ihtiyacımız yok. Seçimde sandığa giderken sağduyulu davranın ve ülkemizin geleceğini düşünün” dedi.

 

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek