Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 27 Ağustos 2015, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1172 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vekâletle Kurban için Müftülük hizmette

Lüleburgaz İlçe Müftü Vekili Nuri Derdiyok, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesimi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Vekâletle Kurban için Müftülük hizmette

Vekâletle kurban kesmek isteyen vatandaşların PTT Şubelerine ücret yatırıp kurban kestirebileceklerini belirten Derdiyok “Bu yıl yurt içi 625 TL, yurtdışı ise 450 TL olarak belirlenmiştir. Vekâletle kurban kestirecek vatandaşlarımıza telefonla ve mektupla teşekkür etmek ve kurbanının kesildiğini bildirmek için mesaj atılacaktır. Ayrıca İlçe Müftülüğümüze gelecek vatandaşlarımız ücretini yatırdıklarında kendileri için banka işlemlerini biz yapacağız” dedi.

 

Kurban Hizmetleri Komisyonu oluşturuldu

Derdiyok “Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında oluşturulan Kurban Hizmetleri Komisyonumuz 2 Eylül Çarşamba günü saat 10:00’da Kaymakamlıkta bir toplantı yapacak ve bu toplantıda kurban kesim yerleri hakkında verilen dilekçeler görüşülüp kontrol edilecektir ve izinler verilecektir” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek