Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 27 Ağustos 2015, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 749 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatan Partisi seçim startını verdi

Vatan Partisi Tekirdağ İl Örgütü’nce düzenlenen toplantı ile erken seçim çalışmaları başlatıldı.
Vatan Partisi seçim startını verdi

 

Edirne ve Kırklareli il başkanlıklarıyla Trakya’da ki tüm ilçe örgütlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin başkanlık etti.

 

 Mehmet Bedri Gültekin, konuşmasına “Türkiye’nin seçim sürecine girdiğini” belirterek başladı ve “seçimden önce ki görüşlerimiz doğrulanmıştır” dedi.

 

“Seçim öncesinde ; HDP barajı geçerse savaş çıkar dedik, barış gelmeyecek dedik, ekonomik kriz daha da büyüyecek dedik, ancak HDP barajı geçerse barış olur diyenler, HDP TBMM’ ne girmelidir diyenler halkımızı kandırmıştır diyerek konuşmasını sürdürdü. 

 

 Gültekin, TBMM’ne giren siyasi partilerin terör ve ekonomik kriz ile ilgili hiçbir çözümlerinin olmadığını vurgulayarak, erken seçim sürecinde de politika üretemeyeceklerini belirtti.

 

 Erken seçime giden süreçte CHP’nin çok istekli olmasına rağmen  45 günlük sürecin heba edildiğini vurgulayan Gültekin, seçim güvenliğinin olmadığı bir ortamda olduğumuzu söyledi.

 

 Türkiye’nin kurtuluşunun Devrimci çözümlerde  olduğunun altını çizen Gültekin, bunun da tek adresinin Vatan Partisi olduğunu belirtti.

 

 Daha sonra Merkez Karar Kurulu Üyesi Erdal Demirkan  ve MKK esi üyesi Zafer Şen söz aldı.

 

 Toplantıya katılan  Vatan Partisi üyelerinin de görüşlerini belirttiği toplantı, Seçim sürecini iyi değerlendireceklerini ve başarılı olacaklarına inandıkların belirten konuşmalarla son buldu.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek