Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 26 Ağustos 2015, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 859 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

65 yaş üstü indirimi minibüsçüleri zorladı

Kırklareli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, ''Toplu taşıma araçlarından 65 yaş üstü yaşlılar indirimden faydalanmalıdır'' dedi.
65 yaş üstü indirimi minibüsçüleri zorladı

 Şeker, yaptığı  açıklamada, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca çıkarılan yönetmelik kapsamında toplu taşıma araçlarından faydalanan 65 yaş üstü yaşlılardan ücret alınmadığını söyledi.

Minibüs şoförlerinin yaşlılardan ücret alamadığı için büyük sorunlar yaşadığını ileri süren Şeker, günlük masraf ve harcırahlarını çıkartamadıklarını belirtti.

Kırklareli'nde yaşlı nüfusunun fazla olduğunu ifade eden Şeker, şunları söyledi:

''65 yaş üstü kişilerden ücret alınmaması sürücüleri ekonomik olarak büyük zorluğa düşürdü. Şoförler para alamadığı için sorunlar yaşanıyor. Bu konuda çok şikayetler var. Bu durumda müşteri memnuniyeti sıkıntısı yaşıyoruz. Kırklareli genç bir nüfusa sahip değil. Yaşlı nüfus oldukça fazla. Dolayısıyla şoförler günlük masraf ve harcırahlarını çıkartamıyor. Toplu taşıma araçlarından 65 yaş üstü yaşlılar indirim faydalanmalıdır.''

Şeker, konuyla ilgili düzenlemelerin yapılarak minibüs esnafının sorunlarına çözüm bulunması gerektiğini sözlerine ekledi.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek