Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Ağustos 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 4293 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırıkköy’de taciz

Lüleburgaz Kırıkköy Köyü’nde bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
Kırıkköy’de taciz

Alınan bilgi ve beyanlara göre 31 Temmuz Cuma günü mağdur Ü.S. geçici olarak İstanbul ilinde bulunduğu esnada Ö.Ö.’yü arayıp Kırıkköy Köyü’ne gelmek istediğini, fakat parası olmadığını söyledi. Ö.Ö. önce bir taksiye binip Küçükçekmece ilçesine gitmesini istedi ve ardından İstanbul’a Ü.S.’nin yanına gitti. Burada bir evde Ü.S. ile birlikte kalan Ö.Ö..kızla cinsel ilişkiye girmeye kalktı. Aynı gün saat 01:30’da Ü.S.’yi taksi ile Kırıkköy İlçesine getiren şüpheli kendisine ait hayvan ağılında geceyi Ü.S. ile birlikte geçirdi. Sabah saatlerinde de Ü.S. isimli çocuğa elle tacizde bulundu.

Jandarma ekiplerince yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

Ü.S.(14)’nin Kırıkköy’de dedesi ile yaşadığı, anne ve babasının ayrı oldukları ve İstanbul’da ikamet ettikleri öğrenildi.

 

Haber MERKEZİ

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek