Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Temmuz 2012, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 1758 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Esnaflarımız basit usule dönebilecekler”

Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı A.Fuat Şeker yürürlüğe giren kanun değişiklikleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
“Esnaflarımız basit usule dönebilecekler”
Şeker yaptığı yazılı açıklamada daha önceden gerçek usulde vergilendirilmiş olanlar ve herhangi bir nedenle basit usulden gerçek usule geçmiş olan esnafların bir daha hiçbir şekilde basit usule dönemediklerini belirtirken, “Esnaf Muaflığı ve Basit Usulde Vergilendirme konularında değişikliklerin yer aldığı 6322 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile bazı konularda değişiklik yapılmasına dair kanun 15 Haziran günü resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yapılan bu değişikliklerle birlikte gerçek usulde vergilendirilen esnaf ve sanatkarların tekrar basit usule dönebilmelerine imkan sağlanmış oldu. Buna göre gerçek usulde vergilendirilen esnaf ve sanatkarlardan basit usule tabi olmanın şartlarını arka arkaya iki hesap dönemi boyunca taşıyanlar, yazılı talepte bulunmaları halinde yeniden basit usule geçebilecekler” ifadelerini kullandı. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek