HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Ağustos 2015, Salı 09:47 tarihinde eklendi. 919 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de toplantı yapılmadı

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 3 Ağustos Pazartesi günü her hafta yapılan haftalık olağan toplantı yapılmadı.
CHP’de toplantı yapılmadı

Listeler kaldırıldı

İlçe Başkanlığına gelen partililer üye listelerini inceledikleri gözlenirken İlçe Başkanlığında askıya çıkartılan üye listelerinin dün akşam saat 18:00 itibarı ile askıdan kaldırıldı.

Üye çizelgelerine yapılacak itirazların ise  14 Eylül 2015 tarihinde Merkez Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanacak. Karar İlçe Başkanlığınca ilçe binasına asılarak tebliğ edilecek. Ayrıca müracaat eden ilgiliye bir nüshası elden tebliğ edilecek.

İlçe Kongreleri 21 Eylül 2015’te

İlçe Kongreleri 21 Eylül 2015 tarihinde başlayacak, yeri, günü, saati ve gündemi en az 15 gün önce ilçe merkezlerinde ilan edilecek. İl Gençlik Kolları Başkanlığına kongre yapılacağı hususu bildirilecek. İlçe Kongreleri 26 Ekim 2015 tarihinde sona erecek ve sonuçlara ilişkin itirazlar 2 gün içinde İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yapılacak.

İl Kongresi 2 Kasım’da

İl Kongreleri ise 02 Kasım 2015 tarihinde başlayacak ve İl yönetim kurulu tarafından yeri, günü, saati ve gündemi en az 15 gün önce İl Merkezlerinde ilan edilecek. İl kongreleri ise 7 Kasım 2015 tarihinde sona erecek. İl Kongrelerinin seçim sonuçlarına itirazlar ise 2 günü içinde yapılacak.

Olağan Kurultay tarihi ise İl Kongrelerinin bitiş tarihine göre belirlenecek.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek